Söndag 30/8

Det var ett bra tag sen sist nu, jag vet.. Men jag har verkligen inte haft någon skrivglädje.

Skolan har börjat och det känns helt okej.
Nya lärarna är väl bra, de flesta i alla fall. Och sen har vi ju en del gamla som gärna hade kunnat få sluta, men det är ju inget vi kan styra över, TYVÄRR!
Men spe08a är en klass man alltid kan lita på! Redan första dagen var vi inne i vårt vanliga ståhej. Två år kvar nu, sen springer välrdens bästa klass ut på trappen tillsammans!



Innebandykarriären ä på väg upp på hyllan nu.
Det känns inte lönt att hänga kvar en säsong till i hopp om att det kanske blir bättre snart.. Då är det bättre att lägga pengarna på ett gymkort istället. Men jag ska ge det två veckor nu ändå, testa och se hur det känns. Och hur mycket folk det kommer. Men det lutar i vilket fall åt att jag lägger ner och börjar gymma.

Kärleken flödar mellan mig och Thomas, det känns hur bra som helst! Visst, vi bråkar rejält ibland, men det hör till. Två och en halv månad har det gått nu och jag är överlycklig.

Renoveringen av mitt rum har inte alls gått som vi har tänkt det..
Igår skulle tapeterna upp, men när mamma och pappa hade börjar skära upp våderna märkte de snart att det var skador och fläckar på flera av dem. Inte alls kul!
Idag har pappa i vilket fall lagt golvet, och det blev jättefint.
Imorgon ska vi fara in på färghandeln och klaga på tapeterna. De får fan ta och fixa nya! Det ska inte vara så när man köper tapeter för en massa pengar att man ska måsta åka tillbaka och klaga.. Jag vet att det inte är expediterna på affärens fel, men ändå liksom.
Det jobbiga är att vi valde golvet efter tapeterna. Så om de inte kan fixa nya vet jag inte vad vi gör..
Och tack vare allt strul med renoveringen har jag ingen säng att sova i den här veckan, för den står i delar över hela lägenheten just nu. Soffan i vardagsrummet är inte särskilt skön att sova i, men jag har inget val..

Haha, vilket virrigt inlägg det här blev!
Jag fortsätter väl i samma anda och klagar lite på vädret också.. Jag vill inte ha högsommarvärme som de har lovat på vädret. Det är september snart. Jag vill ha höst och kallt nu! 
Jag vill köpa en massa nya höstkläder och kura in mig i innan jag går till bussen på morgonen, jag vill kunna koka the eller göra varm choklad på kvällarna och jag vill längta till den första snön.

RSS 2.0