Ännu en helg till ända..

Nu har det gått en helg till, bara sådär.
Fredagens planerade fika blev tyvärr inte av.. Men istället hann jag med en liten shoppingtur på stan med Amanda. Köpte födelsedagspresent till Lotta som ska ha tjejmiddag på fredag, hihi.
Hah! Sen blev det äventyr vill jag lova. Eftersom Thomas inte var klar på gymmet när jag och Amanda var färdiga på stan åkte jag ett varv runt Granloholm med fyran. Sen blev det äntligen fredagsmys!
Shoppingen fortsatte på lördagen i Birsta. Bilen vägrar fortfarande starta så jag och Thomas tog bussen ut. Thomas var i behov av nya kalsonger så det blev tolv par från Dressman. Och vi ska ju på bröllop snart, så vi var tvugna att hitta en skjota åt honom med, vi hittade en supersnygg på Jack&Jones. Sen var det min tur att handla, men jag kan inte säga vad för jag har lite hemligheter för mig, hihi!
När vi kom hem efter ungefär tre timmar i affärerna började vi kika igenom Thomas garderob, och då visade det sig att han fortfarande kunde ha sin studentskjorta. Men det gör inget, han kan nog behöva båda två när vi ska iväg, bröllop brukar ju dra ut på tiden.
Åh! Jag måste ju tipsa om en sjukt rolig film, Monopol med Galenskaparna! Så klockren, se den!!


Paus

Jag tog en välbehövd paus i mitt teoripluggande och kollade in Amandas tips om polyvore.com. Till min stora glädje var sidan precis så bra som hon sagt. Jag hittade lite jeans som jag blev sugen på.


De ljusblå ligger mig varmt om hjärtat

Sjukling

Kul! Jag har lyckats få hörselgångsinflammation i vänstra örat. Och det värsta är att det börjar göra ont i det högra nu med.. Ska ringa till vårdcentralen imorgon och höra med dem om jag ska droppa i salva i det örat med eller om jag måste komma dit igen. BLÄ!

Det rullar på med körkortet i alla fall, haha! Nä, skämt å sido. Det går riktigt bra med lektionerna och teorin börjar fastna också. Roligt! Inte länge kvar tll uppkörning och teoriprov nu..

Utlandsresa!

Amanda kom till mig på skolan idag och sa att hon hade hittat en vecka på Kreta för mindre än tretusen kronor i slutet av april. Det tände min lust att komma bort från vinterkalla Sverige vill jag lova!
Kvällen har nu gått åt till att titta på resor i slutet av sommaren som jag och älskling kan åka på. Jag har nu hittat en för tretusen per person till Bulgarien i en vecka sista veckan på sommarlovet.
Antingen blir den en vecka med Amanda i april, en vecka med Thomas i augusti eller till och med både och.
Jag säger bara: UTLANDET HERE I COME!


Burgas, Bulgarien

Körkort here I come!

Fick körlektionstid redan idag! Sjukt nervöst under de 40 minuterna jag fick vänta.. Och när vi skulle komma oss ut ur stan var pulsen också måttligt hög, men det gick riktigt fint. Fredrik tyckte faktiskt att jag var duktig.
Max åtta dubbellektioner till, halkbana, teoriprov och uppkörning, sen är kortet fixat!


Måndag 8/2

Blä säger jag bara! Jag orkar verkligen inte med skolan nu.. Visst, det har varit långhelg nu men det räcker inte. Inte på långa vägar. Jag vill ha sommarlov nu på en gång! Eller bara slippa skolan ett tag och bara koncentrera mig på körkortet, träningen och älsklingen.

Just nu sitter jag på engelskalektionen och tittar ut genom fönstret vilket ger mig ett otroligt sug att gå ut och ta en promenad i det soliga vädret.

Efter skolan, det vill säga om ungefär 40 minuter, ska jag i vilket fall pallra mig ner till körskolan och boka tid för lektion. Sen när jag kommer hem kanske det blir en promenad ändå.

RSS 2.0