Pengar rullar in

Nu har jag jobbat i en dryg månad och trivs riktigt bra med mina fyra timmars trappstädning per vecka. Jag har precis skickat in den första lönespecifikationen och väntar nu på att pengarna ska komma, visst de kommer inte förns i slutet på februari, men ändå. Extra pengar är alltid välkomna!

Äntligen!

Idag kom papi hem med mina efterlängtade skidor!! De står i hallen och väntar.



Skidorna är köpta på InterSport och pjäxorna på Stadium.

Nu är det bara att fara till backen och testa!

Sjuk tjej

Nu har jag suttit inne i två dagar, det suger vill jag lova. Speciellt igår när det var ganska fint väder ute.. Men imorgon kanske jag vågar mig ut på en liten promenad med Evelina och Pettson, beror på hur jag känner mig. Rätt som det är kanske jag pallrar mig ner till skolan också, men det lär inte hända.

Kvällen bjuder på dator, tv och sängen..

<3

Åh, vad varm jag känner mig nu!
Satt och läste igenom lite gamla sms från min underbara älskling, gud vad söt han kan vara! <3

Nya inköp

I fredags åkte jag och älskling ut till Birsta för att kolla på reaspurten de hade på Change. Och till min stora glädje hittade jag en superfin vit bh med matchande trosor! 204 kronor är inte fy skam när ordninare pris på setet var 720.


Stress = sjuk?

Ja, jag tror faktiskt det. Den här veckan har varit helstressig och nu sitter jag här och snorar värre än en italienare i Sibirien.
Dubbel träning måndag, gym, tisdag, träning onsdag, promenad torsdag, gym fredag, match lördag och skola på det kan nog ha något med saken att göra.. Jobbade idag också, kanske inte världens smartaste, men jag måste ju.

Det är enda jag kan göra nu är att hoppas på att det går över till imorgon så jag kan pallra mig till skolan..

Nytt år, nytt schema, nya kurser

Nu har det gått nästan en vecka med det nya schemat och det känns rikitgt bra faktiskt. Det enda som är dåligt är fredagens sista lektion som består av en timme och tjugofem minuters svenska..
De nya kurserna psykologi och mental träning känns intressanta och roliga. Det är två kurser som man troligen kommer få bra användning för  senare i livet, och det är ju bra.

Med andra ord så har det nya året börjat hyfsat bra, i alla fall studiemässigt.

I övrigt är livet ganska upp och ner just nu, vilket kanske är mindre bra.. Men det vänder väl så småning om antar jag.

Glad tjej!

Jippi! Jag har hittat någon som vill göra om min design.
Söta, fina Emma Eurenius har lovat att göra ett försök så fort hon blir frisk igen.

Söndagkväll, igen..

Jag börjar fundera på om jag ska ta och lägga ner mitt bloggande.. Det spelar liksom ingen roll hur många gånger jag lovar mig själv att jag ska komma igång ordentligt igen, det händer liks inte..
Undrar om det har och göra med att jag inte är så förtjust i min design?
Någon som har lust att göra om den?




Julen kom och gick ovanligt fort 2009. Om det var bra eller dåligt tål att funderas på..
Julbord gånger två och en herrans massa umgänge med famlijer hit och dit, det var min och Thomas julafton det. Jäktigt men trevligt!
Nyårsafton var lite mindre trevlig med bråk, högljudda diskussioner och sladd med bilen. Julklapparna från mormor och nyårskyssen från min älskade Thomas var desto bättre!




Min skidutrustning är stulen! Det värsta är ju att det är någon jävel med nyckel som har tagit den också.. Vem i hela friden går in i ett förråd, hackar bort beslagen till låsen, tar grejorna och bemödar sig sedan med att pillra tillbaka skruvar och beslag?!? I vilket fall så är mina skidor, pjäxor och stavar och pappas skidor borta. Men de lämnade motorsågen och andra ändå värdefulla saker, det fattar jag inte heller riktigt.
Så nu är vi på jakt eftet nya saker.. Idag var jag och pappa och köpte nya pjäxor till mig i alla fall, det är ju en liten tröst i alla fall. Bara två par skidor och ett par stavar kvar nu då.




Skolan har börjat igen och det får jag så lov att leva med trots att jag inte har någon lust att gå dit.. Dock kul med lite nya kurser nu under våren, psykologi och mental träning känns ganska lockande.
Det är riktigt skönt att halva tiden har gått! Och trean kommer ju bara rinna iväg sen med Guldtrofén och finlir!!

RSS 2.0