tisdag

Nu var det ett tag sen sist, igen..
Den enda ursäkten jag har att komma med är att det har hänt så otroligt mycket på så kort tid, jag tror inte ens att jag har hunnit smälta allting själv.


Vi tar en genomgång av de dagar som hunnit gå :)


Lördag: En tur till Birsta med mamma och pappa, fara förbi Linnéa och låna hennes trippeltång som flitigt skulle användas senare på eftermiddagen. Hem och hoppa in i duschen, ut ur duschen och varsamt smörja in kroppen med lotion, torka och platta håret, sedan bar det äntligen av till Amanda! Väl där drog vi igång med maten, kyckling med pommes och bea, kanske hur gott som helst!! Efter att allt det goda hade åkt ner i två belåtna magar blev det till att börja med mitt hår, sminka oss, byta om och sedan kila till bussen, det var ingen hit att gå i kilklackar ute i snön vill jag lova! På Haga blev det till att halka sig fram till Eriks hus, när vi kom in var Erik, Emmy, Tilda, Isabella och Moa de enda som var där, men efter ett tag började det ramla in folk och snart var vi nästan hela kassen. Groggandet och ölandet började, och vips var det dag för "Jag har aldrig..", det är ingen bra lek för mig och Amanda^^ Festen flöt på bra, och rätt som det var var klocken elva-halv tolv och då sa Erik att han skulle ut o köra en massa folk, vilket betydde att partyt var över. Tråkigt värre! Vi gick ut därifrån allihop, och de flesta försvann åt olika håll.. Dock blev jag, Amanda och andra kvar ute i natten, helt plötsligt kom jag och Maria på att vi var kissnödiga, så vi gick in till John (Eriks lillebror, som hade fest på övervåningen) och uträttade våra behov. Hela gänget blev kvar där inne ett tag, det blev ett vilt ringande efter efterfest och skjuts, det slutade i alla fall med att vi blev utkörda även därifrån.. Ute i kylan igen blev det ett kaos som hette duga, Amanda blev ledsen och stormade iväg, jag skyndade efter (tack och lov att jag hade tagit på mig andra skor) för att trösta henne. Vi ringde sedan till Viktor och han kom för att hämta och skjutsa hem oss. Klockan var halv ett när jag drog av mig klänningen jag lånat av Amanda och la den på sängen, sen ringde jag till Moa för att höra var hon höll hus, jag hade ju lovat henne att hon skulle få sova hos mig då hon inte hade några nycklar med sig. Runt halv två kom hon, då hade hon tydligen gått till stan från Haga och från stan hem till mig, ganska bra gjort på ca en timma! Vi gick och la oss efter en stunds pratande om kvällen som gått.


Jag och Amanda :) <3

Söndag: Vaknade vid sju (trodde jag, klockan var ju egentligen åtta), gick och kissade och slog sedan en pling till Linus. Vi pratade en stund och jag somnade efter ett tags funderande.. Några timmar senare vaknade både jag och Moa, nu var klockan tio (elva kom vi fram till sen^^), och eftersom tösen inte hade några nycklar med sig pallrade vi oss upp och tog farväl :p
Jag hade tänkt göra en massa saker under dagen, men det kom sig aldrig.. Det blev en del samtal med Linus, och jag räknade delvis ut vad som skulle sägas under kvällen. Det blev en dusch och sedan kila till bussen. Runt halv fem var jag hos Linus. Det tog ett tag innan det blev något sagt, men när det väl kom var det som jag hade trott.. Det var över nu. Vi låg och pratade ett tag till. Vi skrattade faktiskt också, vilket jag verkligen inte hade trott, trevligt! Linus skulle iväg på middag sen, och medan han duschade låg jag kvar i sängen, och på de tre-fyra minuter han var borta han jag somna :p Jag blev lite grinig när karln väckte mig, men jg var ju tvungen o kliva upp om jag skulle hinna med bussen.. Gulligt nog tog Linus sig tid att följa med mig till bussen och stå och vänta tills den kom, tack vännen, det betydde verkligen!
Jag kände inte rktigt för att gå hem när jag klev av bussen hemma, så jag tog några varv runt kvarteret, mycket skönt och välbehövt. Det blev till att titta på van Veeteren med mamma och pappa innan jag gick och la mig, somnade dock väldigt mycket senare..

Måndag: Dags för en ny skolvecka.. Pallrade mig upp ur sängen, tog en dusch och gick och la mig igen, haha! :p Sedan fixade jag håret, drog på lite mascara och rouge och tog en stund med datorn innan jag gick till bussen. Dagen började som vanligt med ekonomi som följdes av klassråd. Det blev lång lunch för min del då jag slapp engelskan för att vår grupp var klar och Pontus var ledig, den spenderades med Anna på McDonalds :) På naturlektionen var vi så tjattriga att Anders hittade på en halvt om halvt rolig diskussionsuppgit som gick ut på att vi blev indelade i tre grupper, varje grupp skulle "vara" varsitt land och sedan skulle vi argumentera etc om den globala uppvärmningen. Sen var det time för labb, ganska kul att hålla på med syror och baser ändå :p
Lektion med Maggan som vanligt, körrep som vanligt, hem och göra ingenting. Det blev en välbehövd promenad även idag, Evelina var söt och gjorde mig sällskap. Ett varmt tack för hjälpen att rensa huvet, gumman <3 
Kvällen slutade med att jag somnade med mobilen i handen^^

Tisdag: Riktigt segt att kliva upp imorse, fem i halv sju ringde väckaren, usch! Orkade inte göra något alls åt håret idag, fick en del trevliga kommentarer, kanske att man ska låta lockarna vara kvar lite oftare? Svenska, historia, matte och sammhälle, dagen flöt på bra. Var hemma vid kvart över tre, och jag har i stort sett suttit här sedan dess.. Fy på sig, Jenny! Snart bär det i alla fall av till Skönsberg och träning, skönt ska det bli. Om jag nu kan vara med fullt ut, har haft en riktigt läskig smärta i halsen sen jag kom hem, men jag ska testa vara med! :D


fredag

Jahapp, på två minuter var kvällen inte alls som jag hade tänkt den.. Det var meningen att vi i laget skulle till Cicci och fira hennes 18-årsdag, men Johanna ringde mig och sa att Cicci tydligen jobbar till åtta, och då är vi inte där förrän ca halv tio. Det känns då otroligt onödigt att åka iväg om man ska hem med sista bussen och resten av högen ska ut.. "Varför följer hon inte bara med ut då?" kanske ni undrar. Jo, för att imorgon är det klassfest, och om jag ens ska orka kliva upp imorgon måste det bli en tidig kväll ikväll.
Tråkigttråkigt, men ack vad kul vi ska ha imorgon istället!!

Det får räcka för nu :)

Puss

torsdag

Ojojoj, vad oduktig jag har varit på o skriva i veckan! Men ärligt talat har jag inte haft varken tid eller ork, det har varit så sjukt mycket annat..


Vi tar en genomgång av den gågna veckan:


Måndag: Företagsekonomin gick som smort, Amanda och jag var nästan helt klara med det vi skulle göra redan innan, så vi satt av halva lektionen. Mycket härligt! Efter lunch var det dax för engelska, vi fick till uppgift att skriva ett manus där två stycken ska agera "salesmen", en bra och en dålig, den tredje ska agera kunden. Jag, Simon och Pontus jobbade på bra. På naturen tittade vi klart på "En obekväm sanning", tråkigt värre!
Körrepet gick bra, trots halsont. Vi fortsatte med Ted Gärdestad-låtarna, kulkul!

Tisdag: Jag, Johan och Amanda färdigställde våran PowerPoint-presentation på svenskan, riktigt kul! På historian pratade Ulf på om en massa som man knappt förstod hälften av, knepigt.. Repetition inför onsdagens prov på matten, Marie gick igenom ett MVG-tal (kors i taket), men efter halva genomgången hade 75% av klassen slutat lyssna. På sammhälslektionen var jag, Amanda och Viktor flitiga och gjorde klart uppgifterna snabbt, så vi fick sitta av sista kvarten (Viktor har det bra när han sitter med oss^^).
Åkte hem en sväng och åt lite, hade ju inte ätit någon lunch. Sen bar det av ut till Birsta och byta lampan och kolla på nya innebandyskor, hittade dick inga där. Vi for till Sport & Funktion i Skönsberg där jag hittade ett par som kändes ganska okej, men det blev inget köp. Lyckan vände inte i stan heller.. Sammanlagt tror jag att jag provade ungefär 15 par skor.
Klockan 18.55 kommer vi hem, jag får kasta på mig träningskläderna och slänga i mig lite korv och makaroner, vi hade möte på träningen med start 19.30.
Jag hann i tid underligt nog. Vi var dock bara sju stycken på mötet, vilket är synd.. Och inte blev det mycket sagt och bestämt heller, tråkigttråkigt! Men sen kom småtjejerna, eller små och små, dom är ett och två år yngre än mig, men vafan :p Tack vare dessa töser blev det en riktigt rolig träning med mycket fart och fläkt från min sida :D Jag var helt slut när jag kom hem.

Onsdag: Låång dag!! Var på skolan redan vid åtta då jag skulle skriva naturprov halv nio, det gick väldigt mycket bättre än jag trodde att det skulle göra. Sen blev det hål i en timma, jag och Johanna passade på att kila ner på Hemköp och köpta lite halstabletter. Väl tillbaka på skolan blev det en liten fika med en stor det av klassen, mysigt var det! På samhället blev det återigen flitigt arbete från min, Amandas och Viktors sida, det är ganska kul med prisbildning :p Efter lunch var det engelska, jag, Pontus och Simon skrev klart vårt manus och övade två gånger, det kommer bli riktigt bra det där! Matteprovet gick snuskigt bra, om Marie rättar snällt kan det nog bli ett MVG, men det tror jag knappast att hon gör.. På franskan såg vi på en ovärd film, hade en talövning som också var ganska så ovärd. Till sist gick vi igenom verbläxan till fredag.
Kom på att jag hade glömt musikteoriböckerna hemma, men det gick bra ändå. Vi takterade och transponerade ändå bara. SSWB-repet gick helt okej med tanke på hur trött jag var.. Vi började med en ny låt, ganska kul.
Kom hem efter en nästan tretton timmar lång skoldag, helt slutkörd!

Torsdag: Dagen började med introduktion av det nya avsnittet i natur, miljö. Vi fick en väldigt ovärd diskussionsuppgift av Anders. Veckans andra historialektion gick betydligt bättre än den första. Vi började med att titta på diabilder (jag skojjar inte!), sen gjorde vi klart frågorna på Imperalismen. På svenskan var det dags för redovisning, det gick väldigt bra för alla grupper tycker jag! När det "äntligen" var time för matte pallrade vi oss upp på tredje våningen och hade genomgång på funktioner. Jag var väldigt duktig idag, jag räknade hela tolv tal, det är jättemycket för att vara mig en torsdagsmatte!
Felicia och jag sprang på stan en sväng innan vi gick på Subway och Hemköp för att inhandla dagens middag beståeende av varsin Sub, två PowerKing var och ett halvt kakpaket var, dåligt tjocka vi är :D Paradrepet gick också över förväntan, vi fixade nästan en ny låt på 45 minuter, BRA orkestern!! Sen bar det av upp till Skönsberg och träning, dock var jag inte med, har så ont i halsen att jag inte vågar träna :( Det var fruktansvärt onödagt att stressa upp, nästan ingen var där..
Nu blir det till att stänga av dumburken, äta litegrann och sedan sova :)

Här har vi min och Felicias extremt
Här är min och Felicias extremt "nyttiga" middag ;D

Puss och godnatt!!


måndag

Igår kväll for jag en sväng upp till Fell, det behövdes kan jag lova! Mycket prat och skratt, men även en och annan tår.. Tack för att du finns gumman!! <3
Jag fick en väldigt bra start på dagen idag. När jag vaknade och kollade mobilen märkte jag till min stora förtjusning att Linus hade skickat ett sms, väldigt gulligt av honom att önska mig en bra dag och lite sånt med tanke på vad som sas mellan oss igår..
Nu ska jag ta och äta lite frukost innan det bär av till bussen, har egentligen ingen lust alls att fara till skolan, men måste man så måste man.. Bajs på det!!


Puss!


söndag

Middagen igår bjöd på väldigt mycket skratt! Dagen kommentar kom ju alla gånger från Sussi: "Vilken gentleman jag är!" Haahaa!!
Idag for jag en sväng med mami och papi ut till stugan, det var mysigt. Synd bara att solen inte orkade kika fram ordentligt.. På hemvägen for vi in i Birsta. Först blev det mat på Max, sen en sväng på ÖoB, köpa lampor på Ikea och sen in på mataffären för lite godis! Och nu sitter jag här och hoppas på att Linus ska vara en snäll pojke, hehe!


Put a banana in your ear! :D

Puss och Kram <3

haha xD

Näej, men det är kul att man är så duktig på o blogga, undra om man ska göra ett seriöst försök? Jag tror att problemet ligger i att jag aldrig har tid eller ork till och skriva..

Idag har jag iallafall varit på Kulturskolan i fem timmar och intruerat småtreorna hur man spelar trombone, jobbigt men kul! Ikväll ska jag ner på stan och käka födelsedags middag med Felicia och nåra fler, det ser jag fram emot riktigt mycket!!

Puss på er :) <3

RSS 2.0