Back to..

.. basics?

Nej, det hoppas jag verkligen inte. Men jag är i alla fall tillbaka till högstadiets tankspridda vardag, och det känns inte alls bra. Men det är så otroligt mycket som snurrar runt i huvudet på mig för tillfället..

Skolan börjar bli ett rent helvete igen, och detta tack vare en enda person. ILLA! Jag vet inte varför, men jag låter denna enda person komma åt mig på ett sätt som gör att jag blir helt knasig. Jag trodde verkligen att jag kunde stå emot sån skit, men icke..

Förhållandet med T är upp och ner just nu.. Men det verkar bli bättre. Efter igår kan det nog inte bli annat än bättre heller.. Nu har vi verkligen pratat ut om allting och sagt att den här veckan ska vi vara ifrån varandra och sedan ta i tu med saker och ting.

Hemma vill jag inte alls vara just nu. Jag orkar inte med mamma och pappa! Det går bara inte. De fattar ändå inte.. Även om jag berättar vad som är fel får de inte in i sina huvuden varför jag är sur och vresig. Och hur många gånger jag än säger att det inte är någon idé att fråga vad som är fel utan istället vänta på att jag kommer till dem och berättar så frågar de liks förbannat stup i kvarten vad som är fel..
Eller så klagar de på allt som jag gör fel. Eller på allt jag inte gör, vilket också är fel.
Jag blir galen!!

Ja, det var skönt att skriva av sig lite.. Nu måste jag dock göra allt som jag inte gjorde på lektionen då inlägget började ta form..


RSS 2.0