Första dagen på sista året

Ja, idag började mitt sista år på Hedbergskas ekonomprogram. Det känns faktiskt lite tragiskt när man tänker på det. I tretton år har man varit trygg i vetskapen om att man vet vart man ska ta vägen till hösten, men nästa år är det inte lika säkert. Har man fått ett jobb, är man arbetslös eller ska man plugga vidare? Jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut om ett år, men det ska ändå bli kul att kasta sig ut i vuxenvärlden på riktigt. Förhoppningsvis har jag fått ett jobb som jag trivs med, har en lagom hyra att betala och livet flyter på utav bara den.





Underbara minnen från en underbar klass!
Jag blir lite ledsen i ögat när jag tänker på att vid den här tiden nästa år finns inte spe08a kvar..
Men innan dess ska världens bästa klass sopa banan med de andra klasserna och vinna både Guldtrofén och Nötknäckaren, bara för att visa att vi är lite snyggare och lite bättre!
Sista rycket nu, vi gör det vi är bäst på och njuter som fan av det sista året! <3

<3

Vad är en bal på slottet..?
Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig och dötrist och tråkig och alldeles... alldeles underbar!


Jag älskar mitt Sverige!

Gud vad otroligt skönt att vara hemma igen! Visst, en vecka i Turkiet med bästaste Charlotte har inte varit fy skam, men man börjar faktiskt längta hem efter ett tag..
Semestern har bjudit på varmt (och fuktigt) väder, sol, bad, shopping, god mat och, framför allt, goda drinkar! Vi är båda riktigt solbrända nu och det känns skönt att vara brun och fräcsh lagom till skolstarten nästa vecka.
Haha, jag tror att Lotta håller med mig om att det bästa med att vara hemma igen är att slippa bli avklädd med blicken av var och varannan kille (gubbe) man går förbi!
Näej, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Alla dagar såg likadana ut: vakna, frukost, poolen, duscha, fixa, middag, dricka en drink, gå hem, sova, osv..

<3

I dreamt about you the other night.
You kissed me and said that
you had been longing for
this moment since the last time we met.

Then you just disapered
and never came back.

Of all my heart,
I hope that in reality
you will stay by my side.

RSS 2.0